Mijn blogs over websites en veel meer

In de wereld van websites gebeurt veel. Ik wil je graag informeren over al deze ontwikkelingen. Zodat ook jij niet achter loopt. Alles wat ook maar iets te maken heeft met websites zal ik de revue laten passeren.

Call to action

Call to action

Ziet jouw website er nog zo geweldig uit en functioneert deze perfect? Zonder een duidelijke call to action (CTA) mis jij de boot. Binnen een paar seconden heeft een bezoeker al besloten of de website aan zijn of haar verwachtingen voldoet. Jij wilt daarom de bezoeker duidelijk maken wat jij doet en hoe jij ze kunt helpen. Een goede call to action is daarom heel belangrijk. In deze blog ga ik diep in op de call to action.

Lees verder
Over ons pagina

Over ons pagina

Een ‘over ons’ pagina gaat niet over jouw producten of diensten. Een ‘over ons’ pagina gaat niet direct over jou of jouw bedrijf! Als ze aankomen op jouw “over ons” pagina dan zijn ze al meer dan geïnteresseerd. Ze willen alleen nog even iets meer over jou weten. Help hen die drempel over te gaan door twijfel weg te nemen.

Lees verder
Gebruikerservaring website

Gebruikerservaring

Dit blog is onderdeel van een serie waarin ik iets dieper in ga op een eBook die ik eerder heb geschreven: “8 tips om meer uit jouw website te halen” Deze keer ga ik het hebben over de gebruikerservaring van een website. Vaak gebruikt men hiervoor ook de Engelse term: website user experience.

Lees verder
Hoe stel ik Google Mijn Bedrijf in om online beter gevonden te worden? - Givni Webdesign

Hoe stel ik Google Mijn Bedrijf in om online beter gevonden te worden?

Google Mijn Bedrijf is een gratis hulpmiddel om te bepalen hoe jij lokaal wordt weergegeven in de resultaten van de Google zoekmachine maar ook in Google Maps en producten. Als jij diensten aanlevert in een bepaald servicegebied worden deze weergegeven als iemand zoekt naar de diensten die jij aanbiedt binnen jouw servicegebied. Bijkomend voordeel is dat jij betrouwbaarder overkomt als je bent geverifieerd op Google. Jouw geleverde producten en diensten vinden, contact met jou opnemen en de locatie vinden.

Lees verder
Hoe wordt mijn website in Google snel gevonden? - Givni Webdesign

Hoe wordt mijn website in Google snel gevonden?

Als jij wil dat jouw website gevonden wordt in de zoekmachines moet deze geïndexeerd kunnen worden. Staat jouw website (nog) op index: no dan zullen de zogeheten bots jouw website overslaan om te crawlen. Maar in de meeste gevallen wil je juist wel dat jouw website bij het grote publiek gevonden kan worden met als doel méér bezoekers door organisch verkeer.

Lees verder