fbpx
Logo Givni Webdesign

Ik ga voor persoonlijk.

Mijn drie belangrijkste pijlers zijn; persoonlijk contact, creatief design en pixel-perfect. Maar vooral dat eerste is waar ik echt 100% voor sta. Tuurlijk, design en pixel-perfect zijn mijn passie, maar het persoonlijke contact is waar ik met kop en schouders boven het maaiveld uitsteek.

Mijn fascinatie voor persoonlijk contact is ook iets wat ik heb overgehouden aan mijn vorige carrière als adidas store manager. Ik ken simpelweg al mijn klanten, en zij kennen mij. Als je Givni Webdesign belt dan neem ik de telefoon op, ik ben Givni.

Dave van den Bos

Over Givni Webdesign

Hier sta ik voor

Persoonlijk contact

Bij mij geen onpersoonlijke klantenservice. 1 persoon waar je tijdens het hele traject en/of erna mee te maken hebt. En alles draait erom, om jouw bedrijf online te laten groeien.

Creative design

Wil jij een website en design dat spreekt? Dat helemaal past bij jouw bedrijf? Bijna al mijn websites zijn maatwerk, en zo kunnen we voor perfectie gaan! Uiteraard met de look en feel die jij voor ogen hebt.

Pixel-perfect

Herken je dat? Zo’n website waarbij je niet kan vinden wat je zoekt. Of van die vervelende, niet goed werkende pop-ups. Laat mijn obsessie om hier iets aan te doen in jouw voordeel werken!

Van retail naar webdesign.

Van jongs af aan ben ik bezig met dingen als Adobe Photoshop, Macromedia’s Dreamweaver en Flash. Uren en jaren van mijn leven heb ik met veel plezier besteed aan het maken van websites.

Maar uiteindelijk heb ik 20 jaar met veel plezier in retail als storemanager gewerkt. Tijdens mijn laatste 10 jaar bij adidas heb ik veel ervaring opgedaan over sales, marketing en de digitale klantreis.

Totdat adidas eind 2019 noodgedwongen haar deuren moest sluiten in Rotterdam. Dit was voor mij het moment om te starten met Givni Webdesign. Gewapend met al mijn kennis in de retail is er een ding dat als een paal boven water staat. Bij het bouwen van een website moet de klant natuurlijk altijd centraal staan!

Jouw persoonlijk verhaal zorgt er dan ook voor dat ik met veel passie, jouw ideeën kan omzetten in een succesvolle website. Het liefste brainstorm ik samen met jou om deze ideeën naar een nog hoger niveau te tillen. Stiekem zit dat dan ook in mijn bedrijfsnaam verborgen. GIVNI staat namelijk voor “Giving New Ideas”.

Klanten over mij

"Er wordt meegedacht met mijn moeilijke wensen en hij komt snel met een website waar ik blij van word."
"Gewoon top!
Ik raad Givni zeker aan."
“Een echte aanrader! Hoogtepunten van Givni Webdesign: Zijn vakkundigheid en service”

Interesse in 1 van mijn diensten?

Neem nu contact op.

Maak gratis een afspraak met mij

Laat even weten wie je bent :)
Daarna neem ik de volgende werkdag contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Privacybeleid: je gegevens zijn veilig.