fbpx
Logo Givni Webdesign

Pixel-perfect webshop laten maken

Je wilt een ecommerce website laten maken? Je bent hier op het juiste adres. Givni Webdesign bouwt webshops die makkelijk door jou zijn te beheren, er perfect uitzien en prettig in gebruik. En ook niet onbelangrijk: ik zorg ervoor dat jouw producten goed vindbaar zijn via Google.

Webshop laten maken

Zo kan ik jou helpen aan een pixel-perfect webshop.

Ik maak Woocommerce websites die converteren.

Steeds meer mensen beginnen een webshop. Ook daar draai ik mijn handen niet voor om. Maar zoveel mensen, zoveel meningen. Givni Webdesign heeft 3 pakketen samengesteld voor het bouwen van webshops. En welk pakket je ook kiest, jouw webshop kan binnen 24 dagen up and running zijn.

Mijn werkwijze in 3 stappen

01

Discover

We gaan samen de doelstellingen van de website doornemen. Wie ben je, wat wil je met je website bereiken en bij wie? Het is belangrijk om te weten wat je wil bereiken met jouw nieuwe website zodat we achteraf ook resultaat kunnen meten.

02

Design

Gemaakt met een ontwerp, een voorbeeld website of een door mij ontworpen design kan ik voor jou een nieuwe website maken. Bij het budget website pakket wordt er gebruik gemaakt van één van de templates.

03

Deliver

Vanuit de huisstijl in combinatie met de doelen kan ik een eerste design gaan maken. Akkoord dan kan ik beginnen aan de technische ontwikkeling van je nieuwe website. Afhankelijk van het gekozen pakket, is de website binnen 1 maand klaar.

Interesse in een webshop laten maken?

Neem nu contact op.

Maak gratis een afspraak met mij

Laat even weten wie je bent :)
Daarna neem ik de volgende werkdag contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Privacybeleid: je gegevens zijn veilig.