Website laten maken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Weet jij wat een website voor jou kan doen? Uiteraard is het een (online) visitekaartje die jou helpt om jouw bedrijf beter te laten vinden. Jouw nieuwe website laten maken in Nieuwerkerk aan den IJssel is een verstandige keuze, want als je het goed doet kan het veel meer voor jou doen.

Zorg dat jouw website in ieder geval jouw doelen behaalt. Verder is bepalend wat voor soort onderneming jij hebt, met de bijbehorende missie, wat jouw website voor jou zou kunnen doen.

Wat voor websites maak ik

Givni Webdesign uit Nieuwerkerk aan den IJssel staat voor het maken van een website die 100% functioneert waarbij de gebruikersomgeving aan alles voldoet. Dus usability, gebruikerservaring en de looks zijn een paar elementen die moeten kloppen om een goede klantreis te waarborgen.

Voordelen van een website

Stel je nou eens voor dat jouw klantenservice 50% minder belast kan worden. Omdat vragen die anders per telefoon gesteld zouden worden, gewoon op de website beantwoord kunnen worden in een veel gestelde vragen (FAQ) omgeving. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat je organisch gevonden kan worden doordat je antwoorden geeft op vragen. Ontdek welke voordelen jouw bedrijf met jouw website kan bieden. Neem contact op met Givni Webdesign in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wat voor website krijg je

Een website die aan al jouw eisen voldoet. Zowel technisch alle functionaliteiten die je wenst als visueel jouw bedrijf vertegenwoordigt. Het mooie is dat jij jouw website ook altijd zelf kan actualiseren door het zeer vriendelijke, zogeheten content management systeem (CMS) WordPress. De websites die ik maak zijn trouwens volledig jouw eigendom.

usability testing

Zij gingen jou voor

Previous
Next

Meest gestelde vragen (FAQ)

Wil je een website met een design op maat? Dat kan al vanaf 699 euro. Zie alle soorten websites op de pagina tarieven.

Met een website op template basis kan deze binnen 1 week online staan. Als je een op maat gemaakt design wilt hebben met zoekmachine optimalisatie is dit ongeveer 3 weken.

Alle websites die ik maak zijn gemaakt in het content management systeem (CMS) WordPress. Hiermee kan je gemakkelijk zelf aanpassingen op de website maken.

Ik maak gebruik van zo weinig mogelijk plug-ins, omdat deze vaak zorgen voor kwetsbaarheid van een website. Hiermee bevorder ik de veiligheid van jouw website.

Wil jij jouw website in Nieuwerkerk aan den IJssel laten maken?

Wil jij jouw website laten maken in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Op diverse manieren kun je met mij in contact komen. Bel mij gewoon op, laat je gegevens achter zodat ik een afspraak met jou kan maken of plan een Zoom gesprek in. Givni Webdesign uit Nieuwerkerk aan den IJssel staat graag voor jou klaar.

Maak een afspraak met mij

Laat even weten wie je bent :)
Daarna neem ik de volgende werkdag contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Privacybeleid: je gegevens zijn veilig.