Website laten maken.

Een WordPress website laten maken? Je bent hier op het juiste adres. Givni Webdesign bouwt websites en webshops die makkelijk door jou zijn te beheren, er perfect uitzien en prettig in gebruik. En ook niet onbelangrijk: de websites zijn goed vindbaar in Google.

Zo kan ik jou helpen aan een pixel-perfect website.

Ik maak WordPress websites die klaar zijn om gevonden te worden.

Een website is een noodzakelijk onderdeel van elke onderneming, hoe groot of hoe klein ook en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een website dient als digitaal uithangbord voor je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk hebben.

Een goede website zorgt dat je meer bezoekers trekt naar jouw winkel of onderneming. Vandaag de dag checken mensen vaak eerst hun opties via de Google zoekmachine. Givni Webdesign helpt jou zodat klanten jouw onderneming beter online vinden.

Ik heb al een uitgebreid basis-websitepakket voor slechts 699 euro. Zo kun je profiteren van een website die 100% functioneert waarbij de gebruikersomgeving aan alles voldoet om de doelen te kunnen behalen.

Mijn werkwijze in 3 stappen

01

Discover

We gaan samen de doelstellingen van de website doornemen. Wie ben je, wat wil je met je website bereiken en bij wie? Het is belangrijk om te weten wat je wil bereiken met jouw nieuwe website zodat we achteraf ook resultaat kunnen meten.

02

Design

Gemaakt met een ontwerp, een voorbeeld website of een door mij ontworpen design kan ik voor jou een nieuwe website maken. Bij het budget website pakket wordt er gebruik gemaakt van één van de templates.

03

Deliver

Vanuit de huisstijl in combinatie met de doelen kan ik een eerste design gaan presenteren. Ben je akkoord? Dan kan ik beginnen aan de technische ontwikkeling van jouw nieuwe website. Afhankelijk van het gekozen pakket, is de website tussen 1 dag en 1 maand klaar.

Voor deze bedrijven heb ik een nieuwe website gemaakt.

Een selectie van de bedrijven die ik al heb kunnen helpen met een nieuwe website.

Cafe l’ Esperance

BC-Zonnepanelen

Klanten over mij

"Er wordt meegedacht met mijn moeilijke wensen en hij komt snel met een website waar ik blij van word."
"Gewoon top!
Ik raad Givni zeker aan."
“Een echte aanrader! Hoogtepunten van Givni Webdesign: Zijn vakkundigheid en service”

Interesse in een website laten maken?

Neem nu contact op.

Maak gratis een afspraak met mij

Laat even weten wie je bent :)
Daarna neem ik de volgende werkdag contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Privacybeleid: je gegevens zijn veilig.