fbpx
Logo Givni Webdesign

Pixel-perfect website laten maken

Je wilt een WordPress website laten maken? Je bent hier op het juiste adres. Givni Webdesign bouwt websites die makkelijk door jou zijn te beheren, er perfect uitzien en prettig in gebruik. En ook niet onbelangrijk: ik zorg ervoor dat jouw de websites zijn goed vindbaar in Google.

Givni Webdesign - responsive website laten maken

Ik maak pixel-perfect WordPress websites die klaar zijn om gevonden te worden

Een website is nodig voor elke onderneming, hoe groot of hoe klein ook en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een website dient als digitaal uithangbord voor je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk hebben.

Een goede website zorgt dat je meer bezoekers trekt naar je winkel of onderneming. Vandaag de dag checken mensen vaak eerst hun opties via de Google zoekmachine. Givni Webdesign helpt je zodat klanten jouw onderneming beter online vinden.

Ik heb al een uitgebreid basis-websitepakket vanaf 699 euro. Zo kun je profiteren van een website die 100% functioneert waarbij de gebruikersomgeving aan alles voldoet om de doelen te kunnen behalen.

Mijn werkwijze in 3 stappen

01

Discover

We gaan samen de doelstellingen van de website doornemen. Wie ben je, wat wil je met je website bereiken en bij wie? Het is belangrijk om te weten wat je wil bereiken met jouw nieuwe website zodat we achteraf ook resultaat kunnen meten.

02

Design

Gemaakt met een ontwerp, een voorbeeld website of een door mij ontworpen design kan ik voor jou een nieuwe website maken. Bij het budget website pakket wordt er gebruik gemaakt van één van de templates.

03

Deliver

Vanuit de huisstijl in combinatie met de doelen kan ik een eerste design gaan maken. Akkoord dan kan ik beginnen aan de technische ontwikkeling van je nieuwe website. Afhankelijk van het gekozen pakket, is de website binnen 1 maand klaar.

Voor deze bedrijven heb ik een nieuwe website gemaakt.

Een selectie van de bedrijven die ik al heb kunnen helpen met een nieuwe website.

DZ Logistics

Cafe l’ Esperance

BC-Zonnepanelen

Klanten over mij

Schrijfster
Er wordt meegedacht met mijn moeilijke wensen en hij komt snel met een website waar ik blij van word.

Tech blogger

Gewoon top!
Ik raad Givni zeker aan.

Stemacteur

Een echte aanrader! Hoogtepunten van Givni Webdesign: Zijn vakkundigheid en service.

Tarieven website pakketten

Een nieuwe website is altijd maatwerk. Daarom hanteer ik vanaf prijzen voor het bouwen van websites. Al vanaf 399 euro maak ik voor jou een volledig responsive website. Maar je kunt je nieuwe website ook verder uitbouwen met nog veel meer functionaliteiten. Dit bepaalt dan ook uiteindelijk de prijs.

Budget website

399
 • Design volgens template
 • Website is responsive
 • 5 pagina's opgemaakt

Basis website

699
 • Specs budget website +
 • Design op maat / huisstijl
 • 10 pagina's opgemaakt
 • 10 stock images
 • Basis SEO instellingen
Populair

Premium website

1899
 • Specs basis website +
 • 15 pagina's opgemaakt
 • 10 premium stock images
 • Premium SEO instellingen

Interesse in een website laten maken?

Neem nu contact op

Maak gratis een afspraak met mij

Laat even weten wie je bent :)
Daarna neem ik de volgende werkdag contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Privacybeleid: je gegevens zijn veilig.